Abdülkadir Güllüoğlu brand, transmitted from father to son, has been an institute which has been offering a service in Baklava dessert industry for years. As Abdülkadir Güllüoğlu , we have opened our Baklava shop chains in various places while improving the main tastes that were inherited from our ancestors. Our main job is producing and selling Baklava. Furthering our quality day by day is the main principle for us, in addition , we desire to put this sector in to international market by setting a branch network and also desire to let this taste meet all people around the World. In our foundation where handwork meets technology, we produce Baklava, pastry and Pistachio Paste. Our Qualified Baklava needs to be also made with qualified and authentic products.

We use a special kind of pistachio which is called Boz Fıstık and is grown in Gaziantep, the flour we use is made with first class hard and qualifiedwheat from Harran. The butter is also a special kind that belongs to Urfa and the sugar must be made from the sugar beet in grown in Malatya. Our constant principle is to indroduce this totally natural taste to world and to make it a world wide brand.

Abdülkadir Güllüoğlu markası, babadan oğullara yani kardeşlere geçen ve yıllar yılı baklavacılık sektöründe hizmet veren bir müessesedir. Atadan başlayan baklavacılık serüvenimizde geçmişten gelen var olan tatlılarımıza tat katarak Abdulkadir Güllüoğlu olarak farklı noktalarda mağazalarımızı açtık. Baklava üretimi ve satışı bizim ana işimizdir. Marka olarak kalite çıtasını her geçen gün daha ileriye götürmeyi ilke edinip, beraberinde yurtiçi ve yurtdışı şube ağı oluşturmakla sektörü uluslararası pazara çıkartarak bu lezzetli tatların bütün insanlarla tanışmasını arzu etmekteyiz. El emeği ve göz nurunun teknoloji ile buluştuğu tesisimizde baklava, börek, ezme çeşitleri üretilmektedir.
Kaliteli baklavanın kaliteli ve yöresel otantik ürünlerle üretilmesi gerekmektedir. Bunlardan en önemli olan fıstık Antep bölgesinde yetişen birinci kaliteli boz fıstık, unun ise Harran ovasına ait birinci derece sert ve kaliteli buğday olması gerekir.
Sadeyağ Urfa bölgesine özgü imal edilen otantik bir yağ çeşididir ve tabi ki vazgeçilmez unsur olan şekerde Malatya yöresinde yetişen şeker pancarından elde edilen şeker olması kaidesi vardır. Tamamen doğal olarak ürettiğimiz bu lezzetli tatlıları Antep baklavası olarak dünyaya açmak ve tanıtmak ise değişmez ilkemizdir.

Menu